12.11.14

Plum cake de la iaia Buenaventura


Un altre clàssic ben senzill.

A casa ens encanta i és una aposta segura quan tenim convidats.
  

Per a fer el plum cake necessitem:

* 200 gr. de sucre
* 200 gr. de mantega
* 200 gr. de farina
* 6 cullerades de cacau en pols
* 3 ous
* 1 culleradeta de llevat en pols
* 1 llimona


Preparació:

1_Posem els ous i el sucre en un bol i ho batem fins que quedi una barreja cremosa.
2_Afegim la mantega tova i ho tornem a barrejar.
3_A continuació, anem afegint a poc a poc la farina tamisada amb el llevat sense deixar de remenar. 
4_ Dividim la massa en dues parts. Aromatitzem una part amb la pela de la llimona ratllada, i a l'altre part hi incorporem el cacau dissolt en unes cullerades d'aigua. 
5_ Posem la massa de llimona en un motlle allargat, prèviament untat amb una mica de mantega, i a  sobre hi afegim la massa de xocolata.
6_ Ho posem al forn a uns180º i ho deixem coure durant uns 45 minuts aproximadament.



Consell: s'ha de ratllarnomés la part groga de la pell de la llimona. Lapart blanca li donaria un sabor amarg.


De ben segur que us hi llepareu els dits!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada